РОЗДУМИ ПРО ...
вже давно ходить по голові така думка: а що так сильно змінилось у головах сучасних мужичків що вони стали такими обалдуями? чим вони мотивуються в своїх вчинках? це все по поводу теперішніх "знайомств". тобто--спробах познайомитись з жінкою чи парою(маю на увазі - сімейною.). просто вже кілька років підряд спостерігаю таку тенденцію: нове знайомство: привіт і тд. кілька повідомлень стосовно параметрів/соц-статус/щоцікавить і... далі, як завжди, спроба отримати номер телефону/прохання показати фото... вже одне ЦЕ приводить до недорозуміння. ну нахєра тобі номер телефону? про ЩО можна говорити з незнайомою людиною(від слова АБСОЛЮТНО незнайомою!) по телефону? про погоду? ціни на біржевих ринках? чи хвастатись новим рецептом заокеанського салату з хєрзнаякимиінградієнтами іневідомимисмаковимиякостями? ПРО ЩО??? щоб сказати пару слів і просто щоб пересвідчитись що розмовляєш з жінкою? так мені не тяжко назвати номер що тримаю саме ДЛЯ ТАКИХ долбодятлів в одному з старих телефонів і ввімкнути його. чи любий М запросто попросить подружку-сусідку-сестру "зіграти роль" його дружини і підтвердити ВСЕ ЩО ТИ ЗАХОЧЕШ щоб було тобі підтвердження! і фото не проблема тобі надіслати ЛЮБЕ! завантажене з любого акаунту в інстаграмі! і вірогідність що ти знаєш якусь Раміну Лопез з Аргентини наближається до безкінечного нуля! а ЩО ЦЕ ТОБІ дасть?
але пішла ще й інша теденція. перекинулись кількома повідомленнями з "перервами " між відправкою/прочитанням у кілька годин, і читаю: не маю часу: на роботі/повернуласьдружинаневтемі/закермом тощо... пізніше напишу. і —по простому - зникає. на кілька днів. ні, воно в мережі постійно з'являється! але черга до тебе доходить через 3-5 днів. і типу: вибач, закрутився, то коли зустрінемось-бла-бла-бла..!
ви, курва, йобнулись вже зовсім??? ви надієєтесь що вас хтось ЧЕКАТИМЕ? чи може думаєте що ви стали таким НЕВІДПОРНО ЦІКАВИМ після своїх кілька речень що прямо "врізались в мою пам'ять"? я видаляю такі переписки через добу мовчанки. а він долбодятел пише що ми СПІЛКУВАЛИСЬ. ТИЖДЕНЬ ТОМУ. Я ВАСЯ З ТИХОПЕРДІНСЬКА (чи мухосранська) і дивується "як його можна було забути???"
мущинки, ви вже якось визначтесь! або ви ЗНАЙОМИТЕСЬ І ЗНАЙОМСТВО у вас В ПЕРШОЧЕРГОВОМУ пріоритеті(поки не добалакаєтесь або не отримаєте тверде"НІ"), чи - не дивуйтесь коли вам кажуть : ви ніхто і звати вас НІЯК після ваших "пропаж" бо такі "горе-коханці" НЕ ПОТРІБНІ ЖОДНІЙ ЖІНЦІ! і — ТИМ ПАЧЕ СІМ/ПАРІ!
View translation
РОЗДУМИ ПРО ... вже давно ходить по голові така думка: а що так сильно змінилось у головах сучасних мужичків що вони стали такими обалдуями? чим вони мотивуються в своїх вчинках? це все по поводу теперішніх "знайомств". тобто--спробах познайомитись з жінкою чи парою(маю на увазі - сімейною.). просто вже кілька років підряд спостерігаю таку тенденцію: нове знайомство: привіт і тд. кілька повідомлень стосовно параметрів/соц-статус/щоцікавить і... далі, як завжди, спроба отримати номер телефону/прохання показати фото... вже одне ЦЕ приводить до недорозуміння. ну нахєра тобі номер телефону? про ЩО можна говорити з незнайомою людиною(від слова АБСОЛЮТНО незнайомою!) по телефону? про погоду? ціни на біржевих ринках? чи хвастатись новим рецептом заокеанського салату з хєрзнаякимиінградієнтами іневідомимисмаковимиякостями? ПРО ЩО??? щоб сказати пару слів і просто щоб пересвідчитись що розмовляєш з жінкою? так мені не тяжко назвати номер що тримаю саме ДЛЯ ТАКИХ долбодятлів в одному з старих телефонів і ввімкнути його. чи любий М запросто попросить подружку-сусідку-сестру "зіграти роль" його дружини і підтвердити ВСЕ ЩО ТИ ЗАХОЧЕШ щоб було тобі підтвердження! і фото не проблема тобі надіслати ЛЮБЕ! завантажене з любого акаунту в інстаграмі! і вірогідність що ти знаєш якусь Раміну Лопез з Аргентини наближається до безкінечного нуля! а ЩО ЦЕ ТОБІ дасть? але пішла ще й інша теденція. перекинулись кількома повідомленнями з "перервами " між відправкою/прочитанням у кілька годин, і читаю: не маю часу: на роботі/повернуласьдружинаневтемі/закермом тощо... пізніше напишу. і —по простому - зникає. на кілька днів. ні, воно в мережі постійно з'являється! але черга до тебе доходить через 3-5 днів. і типу: вибач, закрутився, то коли зустрінемось-бла-бла-бла..! ви, курва, йобнулись вже зовсім??? ви надієєтесь що вас хтось ЧЕКАТИМЕ? чи може думаєте що ви стали таким НЕВІДПОРНО ЦІКАВИМ після своїх кілька речень що прямо "врізались в мою пам'ять"? я видаляю такі переписки через добу мовчанки. а він долбодятел пише що ми СПІЛКУВАЛИСЬ. ТИЖДЕНЬ ТОМУ. Я ВАСЯ З ТИХОПЕРДІНСЬКА (чи мухосранська) і дивується "як його можна було забути???" мущинки, ви вже якось визначтесь! або ви ЗНАЙОМИТЕСЬ І ЗНАЙОМСТВО у вас В ПЕРШОЧЕРГОВОМУ пріоритеті(поки не добалакаєтесь або не отримаєте тверде"НІ"), чи - не дивуйтесь коли вам кажуть : ви ніхто і звати вас НІЯК після ваших "пропаж" бо такі "горе-коханці" НЕ ПОТРІБНІ ЖОДНІЙ ЖІНЦІ! і — ТИМ ПАЧЕ СІМ/ПАРІ!
2
0 Comments 0 Shares
Like
Comment
Share
Chat