СПІЛКУЄМОСЬ в основному В ТЕЛЕГРАМІ!
Сім/пара. в пошуці партнерів для МЖ+М(М). Волинь. околиці Шацька.
використовуємо vpn, тому місце входу може показувати довільне.
шукаємо партнера(рів) в віці 35-50р.р, з органом в межах 16-18см(віддам перевагу товстішим) обов’язково поголеного в паху, з фігурою “НЕАполона”. не скнару, цікавого в спілкуванні і без “проблем”в сім/плані. не відмовимось від зустрічі з двома М (але під час зустрічі строго гетеро!). обов’язковий попередній обмін фото(ще краще — відео!) матеріалами: геніталії, оргазми(спєрма). ваше обличчя мало цікавить: ми самі не уроди, заміж за вас ВИДАВАТИ нашу жінку НЕ ЗБИРАЄМОСЬ, і дітей від вас НАРОДЖУВАТИ в планах НЕМАЄ. тож ваша днк нас не цікавить(розраховуємо на взаємність і з вашого боку!)
на зустрічі НЕ ВИЇЗДЖАЄМО.
обов’язково наявний досвід: ми не “навчально-тренувальний центр” для “охочих спробувати” і не полігон для тренувань.
люблю ОРАЛ(обов’язково з фінішем!), класично. анал не одразу. мене не цікавлять обіцянки зробити куні: краще супруга ви не зробите.
цікавить “тривалий стояк”, багато спєрми і багатоциклічність. “камасутра” для мене давно відійшла на “задній план”. просто: добрий, змістовний трах в пару членів!
не комерція, але “на халяву” не розраховуйте.
View translation
СПІЛКУЄМОСЬ в основному В ТЕЛЕГРАМІ! Сім/пара. в пошуці партнерів для МЖ+М(М). Волинь. околиці Шацька. використовуємо vpn, тому місце входу може показувати довільне. шукаємо партнера(рів) в віці 35-50р.р, з органом в межах 16-18см(віддам перевагу товстішим) обов’язково поголеного в паху, з фігурою “НЕАполона”. не скнару, цікавого в спілкуванні і без “проблем”в сім/плані. не відмовимось від зустрічі з двома М (але під час зустрічі строго гетеро!). обов’язковий попередній обмін фото(ще краще — відео!) матеріалами: геніталії, оргазми(спєрма). ваше обличчя мало цікавить: ми самі не уроди, заміж за вас ВИДАВАТИ нашу жінку НЕ ЗБИРАЄМОСЬ, і дітей від вас НАРОДЖУВАТИ в планах НЕМАЄ. тож ваша днк нас не цікавить(розраховуємо на взаємність і з вашого боку!) на зустрічі НЕ ВИЇЗДЖАЄМО. обов’язково наявний досвід: ми не “навчально-тренувальний центр” для “охочих спробувати” і не полігон для тренувань. люблю ОРАЛ(обов’язково з фінішем!), класично. анал не одразу. мене не цікавлять обіцянки зробити куні: краще супруга ви не зробите. цікавить “тривалий стояк”, багато спєрми і багатоциклічність. “камасутра” для мене давно відійшла на “задній план”. просто: добрий, змістовний трах в пару членів! не комерція, але “на халяву” не розраховуйте.
0 Comments 0 Shares
Like
Comment
Share
Chat