Køb Everton Trøje, Sverige Landsholdstrøje

 

billige fodboldtrøjer børn

allerede var kvalificeret til ottendedelsfinalen


Nordmakedonien i Amsterdam den 21

juni med en 3-0-score.

i det fodboldtrøjer børn udsalg få dit eksemplar

Holland, der allerede var kvalificeret til ottendedelsfinalen efter to tidligere sejre i gruppe C, sendte Nordmakedonien i Amsterdam den 21. juni med en 3-0-score.

I det 9. minut fodrede Nordmakedoniens Goran Pandev Ivan Trickovski på en fremragende gennemspilning til et mål, men det blev afvist for offside. Både Pandev og Trickovski trækker sig tilbage fra international fodbold, nu hvor turneringen er slut for debutanterne i den europæiske finale.

Køb Everton Trøje I det 24. minut scorede Memphis Depay åbningsmålet for Holland efter et udbrud anført af Donyell Malen. Det hollandske angreb gik i overdrive i anden halvleg og udnyttede deres hurtighed og sublime afleveringer, da de hurtigt skiftede hurtigt ud af forsvaret.

Depay fodrede Georginio Wiljnaldum til at score i straffesparksfeltet til en fordel på 2-0 i det 51. minut. Wiljnaldum scorede sit andet i kampen og tredje i tre EURO-kampe i det 58. minut.

Sverige landsholdstrøje Darkov Churlinov fik endnu et nordmakedonsk mål afvist for offside i det 72. minut. Kampen var underholdende hele vejen igennem, og Holland sluttede med 17 skud mod 12 for Nordmakedonien og førte i besiddelse.

Holland sluttede gruppe C på førstepladsen med tre sejre og viste en sådan kvalitet på vej frem, at de burde være en alvorlig bekymring for deres modstandere i knock-out-fasen. Nordmakedonien sluttede med tre tab og scorede to gange, mens de tillod syv mål, men var konkurrencedygtige i deres første store finale nogensinde. I en sportslig bevægelse før kampen blev Pandev præsenteret for en hollandsk trøje med nummeret 122 - der repræsenterer hans samlede antal landskampe - af Hollands kaptajn Wijnaldum.

Tim Grainey er bidragyder til Tribal Football. Hans seneste bog Beyond Bend it Like Beckham om det globale spil kvindefodbold. Få dit eksemplar i dag.

manchester united drakt

maillot de foot psg pas cher