Fotballdrakter
deres swashbuckling best under lysene


Den tidligere Sheffield United Loanee hadde ikke mye


Ronaldo Drakt, Real Madrid Draktunited var ikke på deres kjøpe fotballdrakter på nett 92. minutt av spillet

Etter å ha tegnet 3-3 med Everton på lørdag kveld, i et resultat som skadet deres håp om å vinne Premier League-tittelen, trengte Ole Gunnar Solskjaer svært en retur til vinnende måter.
United var ikke på deres swashbuckling best under lysene på Old Trafford, men dukket opp seirende høflighet av Scott Mctominay, som slo i ekstra tid.
ronaldo drakt Den tidligere Sheffield United Loanee hadde ikke mye å gjøre og klarte å dukke opp fra showdownen med et rent ark til hans navn.
Og han håper også å være involvert i Europa League, med klubben satt til å låse horn med ekte Sociedad i Knockout-stadiene av konkurransen.
Spania International har ikke vært det samme i løpet av de siste 18 månedene, og Solskjaer vil ikke være redd for å demote ham hvis han føler at handling er nødvendig.
real madrid drakt Snakker etter vinneren mot hammene, lovet Henderson for sin solide ytelse på natten.
Solskjaer avslørte også Anthony Martial følte seg "fin" etter sammenstøtende hoder med West Ham Defender Issa Diop.
maglie calcio a poco prezzo Ryan Fredericks ble den første hjernerystelse substitusjon da han ble brakt på for forsvareren etter hendelsen.
I mellomtiden uttrykte West Ham Boss David Moyes en tro på at hans side skulle ha hatt en straff i 92. minutt av spillet.

liverpool drakt