Вже далеко не в перший раз чую скарги на те, як важко познайомитися з свінгерами в тому чи іншому місті. Скарги в різних варіаціях, але суть одна і та ж. Враховуючи наш 25 річний досвід у свінгу та приблизно біля 100 партнерів за цей час, хочу поділитися кількома думками з приводу як потрібно шукати, щоб було «не важко»". Слідуючи цим порадам, нам ніколи не було важко. Скоріше навпаки, наші можливості завжди перевищували наші потреби.

Панове, спершу визначьтесь що ви хочете. Якщо ви з категорії так званих "спортсменів", які готові трахати все що рухається, то таки да, таким буває важко знайти бажаючих трахатися, тільки тому що вони рухаються.  Хоча при певних зусиллях і це не "глухий" варіант. Так як ми не відносимося до цієї категорії, то тут мені сказати особливо нічого.

Все ж таки більшість свінгерів віддає перевагу не просто механічному перепіхону, а певним  дружнмх відносинам.   А це означає, що в першу чергу шукати потрібно людей, з якими ви на одній хвилі. Тобто, які вам подобаються просто як люди, безвідносно до сексу. З якими у вас однакові погляди на життя і з якими вам психологічно комфортно. Увесь наш досвід каже про те, що якщо ви знаходите таких людей, то і секс як правило кайфовий. Як скласти враження про людей, не бачачи їх ?

  1. Безграмотність.

Усі ми робимо помилки (описки), але коли в листах 5 помилок на 2 слова, то це вже дещо каже про рівень освіченості того, хто це написав. Важливо це для вас, чи ні, вирішувати вам.

  1. Стиль спілкування.

Те, як людина вибудовує фрази, які слова використовує, наскільки зрозуміло формулює свої побажання та думки може  багато чого сказати про психологічний портрет вашого візаві.

  1. Фото.

Ну це просто піпець інколи. Коли вам в якості початку знайомства сують в обличчя жопу крупним планом, то скоріше за все така «жопа» буде і далі. Та навіть якщо і не жопу , а далеко не завжди естетично гарно сфотографовані  геніталії крупним планом, то інколи виникає відчуття, що дивишся медичний довідник по анатомії. Причому поганий довідник. Так і хочеться сказати: «Шановні, що ви хочете цим сказати? Що ви таки маєте жопу, так я в цьому і не сумніваюсь. Але мене спочатку цікавить не ваша жопа чи геніталії, а те які ви люди. Тим більше, що геніталії в наш час не важко знайти в Інеті набагато кращі, якщо є таке бажання. Тому наша порада, не починайте знайомства з геніталій, а тим більше з фото вашої жопи.

Фото далеко не завжди дає достовірне враження про людей. В нас неодноразово були знайомства, де наші партнери були далеко не самої голівудської зовнішності, але нам було з ними настільки комфортно, що зовнішність відходила на задній план і секс був чудовий. При цьому були і протилежні ситуації. Коли на фото були просто фотомоделі, але перша зустріч де-небудь в кафе виявлялася і останньою. Бо коли люди постійно матюкаються, у вашій присутності ругаються один з одним, принижують один одного (чоловіки інколи цим страдають), напиваються на першій зустрічі, ну і т.п. (багато чого можна про це розказати) , то навіть їхня модельна зовнішність не перекриває негативного враження. Тому зараз ми навіть не просимо вислати нам фото. Перша особиста зустріч в кафе скаже  про все набагато краще і об'єктивніше. 

  1. Ємоційний посил ваших листів.

Тут справа більш «тонка», аніж в тому, що написано вище. Слідкуйте за ємоційним фоном ваших листів. Інколи отримуєш листи з заувальованими претензіями. Це значно знижує бажання продовжувати знайомство. Останній таки лист, який ми отримали, був з претензією, чому ми хочемо познайомитися через кнопку «Запросити в друзі», а не попросили в явному вигляді «А чи не будете ви такі люб'язні звернути на нас увагу». Інколи люди не те що дійсно мають претензій, але такий претензійний емоційний фон якось не дуже налаштовує продовжувати знайомство.

  1. Профіль (анкета).

 Надзвичайно важливо. Про фото та емоційний фон я вже писав вище. Інші розповсюджені помилки :

- відсутність (або майже відсутність) будь-якої інфо у профілі – гіршого профілю зробити важко

- відсутність інфо про ваш вік

- фрази типу: «познайомимося з людьми з РОЗУМНОЮ різницею у віці». РОЗУМНОЮ це скільки? Як то кажуть: "мене такій цифрі в школі не вчили". Пишіть більш конкретно .

- коротко опишіть ваші інтереси, окрім сексу.

- коротко опишіть ваші побажання в сексі, що вам подобається, а ще краще, що вам не подобається в сексі.

- гумор в профілі  - це завжди плюс до вірогідності, що на ваш профіль відзовуться.

  1. Будьте уважними та відповідальними за свої слова.
    Опишу ситуацію, яка відбулася буквально за 2 дні до написання цього блогу. На наш профіль відписалась пара і запропонувала перейти до спілкування в Вайбері. Перейшли. Вони запропонували поспілкуватися вечером, після 20 г., голосом. Ми змінюємо свої плани таким чином, щоб бути вільними після 20 г. І що ви думаєте? Вони так і не подзвонили. Ми розуміємо, що бувають якісь непередбачені ситуації. Але хоча б відписати 1-2 строчки на кшалт : «Вибачаємось, в нас непередбачувана ситуація. Не чекайте» можна ж було. Навіть якщо зразу не було можливості відписатися, то можна потім вибачитися і пояснити. Через день, вони як ні в чому не бувало, пишуть «Як справи ?» Забанили їх то і усі справи. Ну навіщо нам такий геморой ?
  2. Соціальні зв'язки.

Ми для себе колись сформулювали таку приказку: «Хочеш свята? Не чекай, зроби його собі сам». Тобто, будьте активнішими в спілкуванні і ви обов'язково когось знайдете. Як співається у відомій пісні: «Кто ищет, тот всегда найдет».

Цікавих вам знайомств і гарного сексу !