На новому сайті цілком прогнозовано виникла ситуація, коли різні люди під словом свінг (в сексуальному розумінні) мають на увазі абсолютно різні речі. Так як розуміння того, що ж таке свінг, впливає на тематику матеріалів, що розміщуються на сайті, пропоную трошки розібратися з поняттям свінг. 
Є декілька розповсюдженних визначень свінгу і його різновидів. Кілька з них до свінгу мають таке ж відношення, як корова до балету. 
Ну, по перше, потрібно визначитися з самим поняттям.

СВІНГ ( в сексуальному розумінні) - отримання сексуального задоволення шляхом обміну постійними партнерами. Ключові слова - ОБМІН, ПАРТНЕРИ, ПОСТІЙНІ. 

Виходячи з цього визначення можемо розібратися з різновидами свінгу. Власне їх тільки три. 
1. М'який свінг.

Тут і з'являється та сама корова, яка маскується під балерину.  Часто  "м'яким свінгом" називають  секс в межах видимості, але БЕЗ ОБМІНУ партнерами.  Але, якщо немає обміну партнерами, то немає і свінгу. Це такий собі варіант ВУАЙЄРИЗМУ в комбінації з ЕКСГІБІЦІОНІЗМОМ. 
Фактично "м'яким свінгом", або "закритим свінгом" правильно називати варіант, коли пари обмінюються партнерами, але сексом займаються поза зоною прямого візуального контакту. Наприклад в різних кімнатах. 

2. Жорсткий (відкритий) свінг.

Обмін постійними партнерами і зайняття сексом в межах візуального та фізичного контакту.  Цей різновід свінгу усі розуміють більш-менш однаково, тому тут добавити більше немає чого

3. Груповий свінг.

Цей різновід свінгу часто плутають з груповухою. І хоча вони схожі ( в груповому свінгу теж можуть приймати участь більше 2 пар), все ж таки є принципова різниця між цими видами сексу.  В груповусі, на відміну від свінгу,  можуть брати участь люди, які не є постійними партнерами.  Часто вони до сексу взагалі можуть не знати один одного. І це відображається на взаємовідносинах. Наприклад в питаннях безпеки. 

До тих пір, поки ви для занняття сексом обмінюєтесь ПОСТІЙНИМИ партнерами, навіть коли в сексі приймає участь більше 2 пар, це все ще свінг (груповий свінг).  Але як тільки в сексі бере участь людина, яка не обмінюється з вами ПОСТІЙНИМ партнером (одинаки, або випадкові пари), ваш секс автоматично переходить в категорію ГРУПОВУХА. Це тягне за собою одне практичне запитання. Чи буде дозволятися людям, які не мають постійних партнерів, приймати участь в житті цього ресурсу? Простіше кажучи, мова йде про дрочерів і людей. які просто шукають "клубничку".